Välkommen till oss!

Det är vi som är LittleEco! Maria & Linda, två vänner som kom till ett vägskäl och bestämde sig för att våga.

Sedan 2015 har vi drivit LittleEco som startade med en webbshop men som snabbt utvecklades till mer. I dag har vi förutom webbshoppen 2 st fysiska butiker i Göteborgsområdet, vi föreläser, driver loppisar och ägnar mycket tid åt vårt Instagram konto.

Företaget Littleeco föddes ur vår frustration över hur svårt det är i dag att kombinera familjelivet och karriär. Samhället är inte anpassat för dem som vill göra båda delarna och alldeles för många blir sjuka i försök att kombinera dem.

Vi har själva långa sjukskrivningsperioder bakom oss då en av oss varit sjuk i cancer och en i utmattningssyndrom. Nu strävar vi efter att omge oss av så rena och giftfria produkter och lära ut ett hållbart levnadssätt till så många som möjligt samtidigt som vi följer vår dröm. Vår erfarenhet kommer ifrån våra många år inom klädbranschen där vi arbetat tillsammans på samma stora kedja, våra utbildningar, våra totalt 6 st barn samt ett genuint intresse.

Vi är inga experter och inte perfekta, men vi kommer aldrig sluta söka den informationen vi behöver för att kunna leva så giftfritt och hållbart som VI vill. Och detta vill vi dela med oss av.

Vi har med tiden stött på en stor nyfikenhet kring vilka vi är, våra bakgrunder och den ekologiska livsstilen. Därför håller vi i föreläsningar inom dessa ämnen. Men nu känner vi att det är dags att komplettera med en blogg där vi kan fortsätta ge er snygga tips på produkter, inspiration och information.

Här kommer vi ge er så mycket ni bara orkar med om hur du kan göra ditt och dina barns liv bättre. Vi finns även på Facebook och Instagram och där är ni hemskt välkomna att följa oss.

 

Hoppas ni ska trivas här med oss 🙂

/Maria & Linda

Inlägg skapade 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp