Magnesium

Obs. Detta är våra personliga erfarenheter och rekommendationer av ett receptfritt läkemedel. Var alltid noga med att läsa bipacksedel.

Är du ofta sugen på choklad? Har pms-besvär? Har sömnbesvär? Lider av utmattning eller depression? Allergi, dålig aptit, ljuskänslig.. ALLT detta stämmer in på mig i perioder 🙈😅 Och ALLTID då jag slarvat med mitt extra Magnesium.
Då jag var sjukskriven för min utmattning så fick jag en flaska magnesium spray av min mamma och det blev verkligen min räddning då det ganska direkt påverkade min dåliga sömn. Plötsligt kom jag lättare till ro på kvällen och sov djupare.
Jag blev så fascinerad av det att jag började ta reda på mer om denna mineral. Tänk bara att ca 300 ( !! ) enzymer i kroppen är beroende av Magnesium för att kunna göra sitt jobb. Och i och med våra ändrade kostvanor så får vi inte längre i oss så mycket som vi behöver på den naturliga vägen. Jag som dessutom råkar vara allergisk mot mer än hälften av de livsmedel som man bör äta för att undvika brist.. Ja jag är rätt så beroende av burken och sprayen i bild. Jag brukar variera mellan de två. Mest för att jag även har känslig hud och kan uppleva klåda då jag använt sprayen för länge.
Jag förespråkar verkligen Magnesium till alla jag känner då jag själv upplever sådan otrolig skillnad i kroppen sedan jag började med det.

När vi skrev om det på Instagram så fick vi jätte många positiva kommentarer från människor som också upplevt positiva effekter. Och jag fick lära mig ännu lite mer om mineralen!

Exempel på annat än ovan som folk upplever med magnesium:

Hjälp mot bensmärtor, myrkrypningar i kroppen.

Hjälper människor med Adhd att slappna av och komma till  ro.

Hjälp mot huvudvärk/Migrän.

 

Listan kan tydligen göras lång!
Någon mer som har erfarenhet av Magnesium att dela med sig av?

Vi har nu fyllt på butiken med Magnesium i både tablettform och spray. Du hittar dem HÄR.

Inlägg skapade 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp